Laserskjæring brukt i møbelindustri

applikasjon

De siste årene, med den kontinuerlige utviklingen og forbedringen av laserindustrien, er den praktiske graden av laserskjæringsteknologi også stadig bedre.

I tillegg til å være mye brukt i metallstålbehandling, lagringsskap, heisbehandling, hotellmetallprodukter og andre næringer.

Nå brukes den også til møbelindustrien, og integrerer de utsøkte kutte- og uthulingsteknikkene i de originale matte og kalde metallmaterialene, og lyser opp et nytt utgangspunkt for design av moderne metallmøbler!Det er flere alternativer for spisestuestoler, barkrakker, bord og oppbevaringsskap.

Behandling av høydepunkter fra metalllaserskjæremaskin i metallmøbelindustrien

På grunn av vanskeligheten med metallbearbeiding, var metallmøbler tidligere svært dyre.

Metalllaserbehandling har imidlertid fordelene med vilkårlig grafikk, vilkårlig justering av størrelse og dybde, høy presisjon, rask hastighet, glatt kutt uten grader, automatisk settingsparende materialer, ingen muggforbruk, etc., som løser mange problemer som oppstår i metallbearbeiding .

Stoler og bord til Restaurant / Restaurant Spisestoler og Bord / Barkrakk og Barbord

Laserskjæremaskin kan tilby flere typer møbelprodukter.Mens den sikrer behandlingsnøyaktigheten, kan den realisere diversifiseringen og multifunksjonen til møbelprodukter.

De fleste møbelproduktene må behandles med metallrør og plater.Derfor, for å møte behandlingsbehovene til møbelmarkedet.Gold Apple-møbelfabrikken introduserte lasermaskinen for å tilby diversifiserte metallmøbler som spisestuestol med metallramme, bordunderstell, metallbord, metallbarstol, skjenker i metall, medieenheter og TV-stativ, nattbord i metall, kommode i metall, metallgarderobe, Bokhyller og hyller i metall

Oppbevaringsskap i metall / Moderne skjenker med dør / 2 skuffer Oppbevaringsskap

Ved å følge forretningsprinsippet om gjensidige fordeler, har vi hatt et pålitelig rykte blant våre kunder på grunn av våre profesjonelle tjenester, kvalitetsprodukter og konkurransedyktige priser.

La kundene maksimere produksjonseffektiviteten, redusere kostnadene og finne et nytt utgangspunkt for moderne møbeldesign!


Innleggstid: Des-02-2022